Prima pagina Contact Harta Site
 
Profil Consultanta in resurse Umane Sevicii adresate familiei si copilului Consiliere si pshioterapie Contacte

SERVICII ADRESATE FAMILIEI ŞI COPILULUI


Programul Bebe
, care funcţionează din luna februarie 2002. Scopul principal al acestui program este promovarea bunăstării familiei şi copilului prin informarea şi educarea tinerilor părinţi. “Naşterea fără durere”, sau “naşterea fără frică”, este dezideratul acestui program, care porneşte de la premisa că o femeie bine informată poate anticipa evoluţia lucrurilor în travaliu, le poate înţelege şi interveni eficient în perioada travaliului şi în cooperarea cu medicul.

Programul BEBE - pregătirea pentru naştere – implică prezenţa unui psiholog şi a unui kinetoterapeut pentru grupuri de viitori părinţi, în întâlniri a câte 2 ore, unde sunt abordate diferite teme de discuţii referitoare la perioada perinatală şi exerciţii conform metodei Lamaze de pregătire pentru naştere. Periodic, la aceste întâlniri sunt invitaţi medici specialişti şi moaşe pentru a răspunde întrebărilor clienţilor.
Ultimile întâlniri presupun familiarizarea cu noţiuni de îngrijire a nou-născutului în primele zile acasă.

Baby-Club - activitate adresată părinţilor cu copii între 0 şi 2 ani, are ca scop informarea părinţilor cu privire la creşterea şi îngrijirea copiilor. În acelaşi timp se oferă cadrul propice socializării mamelor în perioada postnatală prin întâlniri cu alte mămici aflate în situaţii similare, împărtăşirea de experienţe şi informaţii, toate acestea în prezenţa copiilor care le însoţesc. Activitatea este coordonată de un psiholog, în colaborare cu un kinetoterapeut, întâlnirile având un caracter interactiv bazat pe discuţii şi activităţi de grup, pentru a stimula transmiterea şi recepţionarea corectă a informaţiei în rândul tinerilor părinţi în relaţie cu copiii lor.

| PROFIL | CONSULTANŢĂ RESURSE UMANE | SERVICII DE SPECIALITATE ADRESATE FAMILIEI SI COPILULUI | CONSILIERE ŞI PSIHOTERAPIE |